- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
martonx #9406 üzenetére
kérhetném, hogy ne keverjük a verziókat?
az általad linkelt oldalon a sárga mezőben a vs2015 eula-jából vett idézet van, alatta meg a vs2013-ról szóló hozzászólás. miután teljesen nyilvánvaló, hogy a két verziót más elképzelésekkel licenszeli az ms, ezért kérem, ne keverjük már a verziókat végre. térjünk vissza az eredeti (#9382) efs kérdéshez. -
amargo
addikt
válasz
martonx #9406 üzenetére
Szerintem azt ki lehet jelenteni, hogy 5 fő-ig lehet használni a VS 2015 community-t fejlesztésre az, hogy eladható alkalmazás is fejleszthető rajta az sajnos nagyon nem egyértelmű, ehhez azért inkább egy hivatalos forrás kellene, mert én is találtam blog bejegyzéseket, ahol leírják, hogy lehet. Hozzáteszem, remélem, hogy lehet használni, bár azt hiszem a legegyszerűbb megkérdezni az MS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest