Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McSzaby
üzenetére
Szerintem ennek a problémának nem az a helyes megközelítése, hogy egy alapvetően ipari igényt házilag próbáltok megoldani mindenféle ismeretek nélkül. Nehezen hiszem el, hogy 2015-ben ne lenne open source megoldás ennyi szerver távoli monitorozására és menedzsmentjére.
Az alacsony szintű implementációs részleteken filózás helyett inkább forráskutatást javaslok, lehetőleg külön kezelve a két feladatot – monitorozásra még én is ismerem a Papertrailt és a Munint, pedig nem vagyok sysadmin –, a beavatkozáshoz meg jó lenne tudni, mégis milyen műveletek kellenek. Nagy általánosságban az OpenLMI pl. egy érdekes projektnek tűnik.
-
jattila48
aktív tag
válasz
McSzaby
üzenetére
Akkor szerintem sima blokkolt TCP, esetleg thread pool-lal. Ha nincs egyszerre sok kapcsolat, és a kliensek viszonylag ritkán kapcsolódnak, akkor a thread pool sem szükséges. Lehet minden kapcsolathoz új thread-et indítani, ami a kliens feldolgozása után leáll. Ez a legkevésbé hatékony módszer, de a legegyszerűbb is. Ez is elég lehet neked.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest