Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- uleFone Power
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz
bucsupeti
üzenetére
Köszi!
Igen, azt tudom, hogy az felsőfokú képzés még nem elég ahhoz, hogy valaki jó programozó legyen. Ezt olvastam itt már többször.
Ilyen keresztféléves képzés nem szokott indulni valahol? Nem ismerem a mostani képzési rendszert. Ha nem, akkor várhatok egy évet. (Merthogy jókor jut eszembe felsőoktatásra jelentkezni, mikor egy héttel ezelőtt volt a pótfelvételire jelentkezés határideje...) -
repvez
addikt
válasz
bucsupeti
üzenetére
Nekem is pont ez a problémám, hogy hiába lesz papir a végén ha tudás nem lesz mögötte és ha felvesznek a komolyabb vagy épp egy kis céghez ahol mondjuk 1-2-en vagytok akire az egész cég számit akkor hiába lóbálod a papirt , ha a munkát nem tudod megcsinálni.
Én is nagyon szeretnék megtanulni programozni,de nekem inkább a C++ vagy C# érdekelne,de nekem a használati tudás érdekel mintsem a papir.Mert egyelöre nem ilyen szakmába dolgozok és váltani sem szeretnék,de saját magam örömére a terveimet megvalósitanám hobbyként és ha ugy hozná a sors egy meglévő tudással már könnyebb a papirt is megszerezni vagy egy állásra papir nélkül odajutni.
De sajnos autodidakta modszerrel még nem találtam jó megoldást ,hogy egyedül megtanuljam.
A környezetemben sincs senki aki segithetne , a könyvekből meg nem lehet, mert vagy száraz vagy elöképzetségre támaszkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kutya topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest