Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
"Más kérdés, hogy a js típustalan, és mint ilyen tanulásra szvsz alkalmatlan (php, js, és mindenféle szkriptnyelv rajongók mindjárt kinyírnak), illetve a szabadon berögzülő rossz beidegződések miatt szvsz többet árt mint használ."
Jaja, én is erre utaltam itt azzal, hogy "Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni".
Annyiban persze más a dolog, hogy a PHP nem típustalan, hanem gyengén típusos, de vonatkozik erre is, hogy semmiképp nem ajánlanám programozás-tanulásra.OFF-nak az OFF-ja: Azért az ember szép lassan rájön az évek alatt, hogy nem ártott alacsonyabbszintű nyelvvel kezdeni (most nem assembly-re gondolok, hanem mondjuk C-re), és haladni a magasabb szintek felé, egyrészt az ember így sejti, nagyjából mi történhet a háttérben, másrészt tudja értékelni a magasabbszintű nyelvek relatív kényelmességét.
-
válasz
martonx
üzenetére
Te JS alkalmazást fejlesztesz ezek szerint, ami teljesen más szint mint amire én utalni akartam.
Inkább azokra az esetekre gondoltam, amikor van egy nyomógomb, és jQueryvel köt rá valami animációt pl. a fejlesztő. Meg még egyet meg még egyet meg még egyet; esetleg AJAX-ol egyet és gyártja a JS kódba becsempészett HTML cafatok alapján az elemeket.
Biztos ismered a jelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hyundai, Kia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Annyiban persze más a dolog, hogy a PHP nem típustalan, hanem gyengén típusos, de vonatkozik erre is, hogy semmiképp nem ajánlanám programozás-tanulásra.