Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
lotuska
üzenetére
Szerintem 2 állásinterjúból ne szűrj le messzemenő következtetéseket. Egyébként a poszt első felét inkább tedd fel a "Jövedelem" topicban, ott fognak okosat mondani. Nem tudom, hogy hol voltál állásinterjún, de érdemes más, nagyobb befektetési bankokat esetleg könyv vizságó cégeket, mint PWC megkeresned, ha ilyen jó eredményeid vannak, és ambíciózus vagy. Elképzelhető, hogy valaki azt szűri le belőle, hogy te nem vagy csapatjátékos, mert túlságosan önérdekű vagy. Szerintem inkább gondolkodj el azon, hogy egy legközelebbi interjúban hogyan tudnád hangsúlyozni, hogy te csapatjátékos vagy. (Amúgy ezt az indokot atomfaszságnak tartom. Úgyis mindig ott van a próbaidő, ahol kiderülhetnek a dolgok)
Szóval szerintem emiatt ne válts....
szerk.: Meg hát nem ismerlek személyesen, de az is előfordulhat, hogy olyan a testbeszéded, amiből azt szűri le egy képzett HR-es, hogy te ilyen vagy. Akkor inkább ezen kéne változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest