Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez egész jó feladat gyakorlásnak. Ha böngésző extensiont írsz, akkor JavaScriptben kell megírnod (bár gondolom ez nem új infó).
Chrome-nál a fül létrehozására az onCreatedet kell beállítani, de ez még az URL beállítására nem megfelelő ("Note that the tab's URL may not be set at the time this event fired, but you can listen to onUpdated events to be notified when a URL is set."), tehát arra az onUpdated kell:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onUpdated
a fül bezárására a megfelelő listener az onRemoveddal kerül beállításra:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onRemovedLehetséges megoldás, hogy az URL megnyitásakor eltárolod az adott domainhez (! - vagy akár aldomainhez...) tartozó dátumot+időpontot, majd bezáráskor kivonod az aktuális dátumból (a dátumkivonásra egyszerű eszközök vannak JavaScriptben), aztán ezt eltárolod, hozzáadva a korábbi időhöz (azt el kell döntened, hogyan fogod tárolni, adott órára/napra/hétre/hónapra szűrve, vagy hogyan).
Tároláshoz:
chrome.storageAztán ha belemerülsz, esetleg a JavaScript topicban nyugodtan kérdezősködj. Tényleg jó feladat, sok sikert hozzá, ha belevágsz!
-
Én is ezt akartam tanácsolni elsőre. Aztán körbenéztem a Firefoxnál, és nem találtam ilyesmit, így aztán nem is válaszoltam. Ettől még az lehet a legjobb megoldás, ha magad csinálsz egy ilyet. A history jó alap ehhez, csak nézned kellene ugyebár, hogy egy-egy tab meddig aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- G.SKILL TridentZ RGB 32GB kit (4x8GB) 3866MHz CL18 F4-3866C18Q-32GTZR !!Samsung b-die!!
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)