Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez egész jó feladat gyakorlásnak. Ha böngésző extensiont írsz, akkor JavaScriptben kell megírnod (bár gondolom ez nem új infó).
Chrome-nál a fül létrehozására az onCreatedet kell beállítani, de ez még az URL beállítására nem megfelelő ("Note that the tab's URL may not be set at the time this event fired, but you can listen to onUpdated events to be notified when a URL is set."), tehát arra az onUpdated kell:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onUpdated
a fül bezárására a megfelelő listener az onRemoveddal kerül beállításra:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onRemovedLehetséges megoldás, hogy az URL megnyitásakor eltárolod az adott domainhez (! - vagy akár aldomainhez...) tartozó dátumot+időpontot, majd bezáráskor kivonod az aktuális dátumból (a dátumkivonásra egyszerű eszközök vannak JavaScriptben), aztán ezt eltárolod, hozzáadva a korábbi időhöz (azt el kell döntened, hogyan fogod tárolni, adott órára/napra/hétre/hónapra szűrve, vagy hogyan).
Tároláshoz:
chrome.storageAztán ha belemerülsz, esetleg a JavaScript topicban nyugodtan kérdezősködj. Tényleg jó feladat, sok sikert hozzá, ha belevágsz!
-
Én is ezt akartam tanácsolni elsőre. Aztán körbenéztem a Firefoxnál, és nem találtam ilyesmit, így aztán nem is válaszoltam. Ettől még az lehet a legjobb megoldás, ha magad csinálsz egy ilyet. A history jó alap ehhez, csak nézned kellene ugyebár, hogy egy-egy tab meddig aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)