Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
>azota nem olvasom ezt a topicot miota letezel
Azóta lehetsz boldog ember, amióta nem olvasod. Amíg olvastad, addig elég boldogtalan lehettél...

>mindig rajtad megy a frocsoges
Hát igen. Jobb lenne, ha a programozók nem velem foglalkoznának, hanem mondjuk minta/példa kódot adnának/tennének közzé. Mert ugye a programozás kimenete kétféle lehet: az elkészült bináris file(.dll, .exe), vagy forráskód(script nyelvek esetén nyilván csak ez utóbbi). De ehelyett csak rizsa megy. Ahhoz meg nem kell programozónak lenni. Rizsázni még én is tudok. De amikor pl. azt a kódot kellene optimalizálni, mint amit betettem ide, akkor meg csak nézegetnek. Mondjuk azért így is lehet tanulni némelyikből. Pl. dqdb hozzászólásából is. Még akkor is, ha csak kötekedés volt a célja(nekem teljesen mind1, hogy milyen okból ír valaki, csak hasznosat írjon). Amiket martonx írt, azok is hasznosak voltak(bár ha odafigyeltem volna, akkor ezek nekem kapásból mentek volna, de hagyjuk meg neki az örömöt). Aztán Fire/SOUL/CD hozzászólásából is lehet tanulni(mivel problémamegoldó gondolkodást tükröző hozzászólás volt). Szóval sztem. ehhez hasonlóknak kellene lennie a hsz-eknek/diskurzusoknak. Mert amikor arról megy a vita, hogy mindenképp ragaszkodni kell-e a "prof" által mondottakhoz, vagy a "nagykönyvben" leírtakhoz, vagy pedig a gyorsaság érdekében áthághatunk-e 1(esetleg több) ilyen szabályt, az sztem. jó vita. De amikor olyant ír vki., hogy 1 programozónak nem muszáj produktumot adni - na akkor tudnám lekaparni a falat(persze idézőjelesen - mert természetesen ettől még tudok aludni). Vsz. 1 magát fórumozó programozónak természetesnek kellene, hogy legyen, hogy minta/példa kódot adjon(hogy helyes utat mutasson az általad ugyebár csak "fórumos vérpistikék" -nek nevezett emberkéknek - is). De ki tudja miért nem foglalkoznak vele? Talán csak egyszerűen félnek attól, hogy vki. kritikát mond/tanácsot ad nekik az esetleges kódjukhoz? Pedig az én példámon is látszik, hogy ez a programozás velejárója.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Pánik a memóriapiacon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest