- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
>azota nem olvasom ezt a topicot miota letezel
Azóta lehetsz boldog ember, amióta nem olvasod. Amíg olvastad, addig elég boldogtalan lehettél...

>mindig rajtad megy a frocsoges
Hát igen. Jobb lenne, ha a programozók nem velem foglalkoznának, hanem mondjuk minta/példa kódot adnának/tennének közzé. Mert ugye a programozás kimenete kétféle lehet: az elkészült bináris file(.dll, .exe), vagy forráskód(script nyelvek esetén nyilván csak ez utóbbi). De ehelyett csak rizsa megy. Ahhoz meg nem kell programozónak lenni. Rizsázni még én is tudok. De amikor pl. azt a kódot kellene optimalizálni, mint amit betettem ide, akkor meg csak nézegetnek. Mondjuk azért így is lehet tanulni némelyikből. Pl. dqdb hozzászólásából is. Még akkor is, ha csak kötekedés volt a célja(nekem teljesen mind1, hogy milyen okból ír valaki, csak hasznosat írjon). Amiket martonx írt, azok is hasznosak voltak(bár ha odafigyeltem volna, akkor ezek nekem kapásból mentek volna, de hagyjuk meg neki az örömöt). Aztán Fire/SOUL/CD hozzászólásából is lehet tanulni(mivel problémamegoldó gondolkodást tükröző hozzászólás volt). Szóval sztem. ehhez hasonlóknak kellene lennie a hsz-eknek/diskurzusoknak. Mert amikor arról megy a vita, hogy mindenképp ragaszkodni kell-e a "prof" által mondottakhoz, vagy a "nagykönyvben" leírtakhoz, vagy pedig a gyorsaság érdekében áthághatunk-e 1(esetleg több) ilyen szabályt, az sztem. jó vita. De amikor olyant ír vki., hogy 1 programozónak nem muszáj produktumot adni - na akkor tudnám lekaparni a falat(persze idézőjelesen - mert természetesen ettől még tudok aludni). Vsz. 1 magát fórumozó programozónak természetesnek kellene, hogy legyen, hogy minta/példa kódot adjon(hogy helyes utat mutasson az általad ugyebár csak "fórumos vérpistikék" -nek nevezett emberkéknek - is). De ki tudja miért nem foglalkoznak vele? Talán csak egyszerűen félnek attól, hogy vki. kritikát mond/tanácsot ad nekik az esetleges kódjukhoz? Pedig az én példámon is látszik, hogy ez a programozás velejárója.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple MacBook
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- TCL LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest