- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Motorola is Air mobillal készül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #16885 üzenetére
Elég szomorú, hogy az évtizedek alatt senkinek sem jutott eszébe optimalizálni az alapvető függvényeket/metódusokat sem. Mert az alap típusok konvertálásai alapvetőek(legalábbis sztem.). Mondjuk itt valszeg. a sok függvényhívás is közrejátszik pl. a C "relative" lassúságában.
A másik meg az, hogy ez biztos, hogy egy user programozgatónak a dolga lenne? Ha van egy autóm, amiben nekem nem tetszik valami, akkor tervezzem át, küldjem be a gyártónak, és várjak, hogy elfogadják-e, mi?
-------------------------
Ettől függetlenül nem árt, ha valaki megpróbálja megérteni az általa használt függvények/metódusok működését/algoritmusát. Főleg, ha ugyanazt a funkciót gyorsabban is meg tudja valósítani.
-------------------------
Ha most lennék fiatal, és programozó szeretnék lenni, akkor én 2, esetleg 3 programnyelvet sajátítanék el nagyon. Az asm-ot, a C-t, esetleg a "mezei" C++-t(nem a VC++-t). Ezekkel mindent meg lehet csinálni, és eszközt adnak a kezembe az optimalizálásra is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Diablo IV
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest