Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm.

Az a szituáció, hogy jelenlegi munkahelyemen a csapatunkban gépészmérnökök vannak, és egyre jobban nyitunk a programozás felé, ami gyorsabbá, automatizáltabbá, vagy éppen pontosabbá tudná tenni a munkánkat. De egyikünk sem programozó, minimális programozási tudással rendelkezünk. Néhány egyszerű szkriptet írtunk eddig csak.
Ha felfejleszteném a programozási tudásom egy junior szintre, akkor már tudnék olyan programokat, kiterjesztéseket írni a csapatban, amik segítenék a munkánkat, és nem mellesleg azzal én lennék a csapat legjobb programozója, mint vakok között félszemű.
Ezzel egyrészt nagyon fontossá tudom tenni magam a csapatban, másrészt pedig más lehetőségeket is kinyit, ha valami miatt váltani kellene. És hát egyébként is örömöm találom a programozásban.
A hátulütője a dolognak az az, hogy ezek után sem lesz ezen a munkahelyen olyan senior, akitől tanulhatnék, ugyanúgy csak a saját magam útján folyna a fejlődésem. Körülbelül ezek a kilátások.
Akár egyszer olyan mérnöki szoftver fejlesztésében is részt vennék, amilyeneknek jelenleg a (most már lassan senior) felhasználója vagyok. De ahhoz már C++ tudás kell inkább, a feljebb említettekhez pedig elég a Python is. (nem véletlenül ezt a kettőt kezdtem el
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)