- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm.

Az a szituáció, hogy jelenlegi munkahelyemen a csapatunkban gépészmérnökök vannak, és egyre jobban nyitunk a programozás felé, ami gyorsabbá, automatizáltabbá, vagy éppen pontosabbá tudná tenni a munkánkat. De egyikünk sem programozó, minimális programozási tudással rendelkezünk. Néhány egyszerű szkriptet írtunk eddig csak.
Ha felfejleszteném a programozási tudásom egy junior szintre, akkor már tudnék olyan programokat, kiterjesztéseket írni a csapatban, amik segítenék a munkánkat, és nem mellesleg azzal én lennék a csapat legjobb programozója, mint vakok között félszemű.
Ezzel egyrészt nagyon fontossá tudom tenni magam a csapatban, másrészt pedig más lehetőségeket is kinyit, ha valami miatt váltani kellene. És hát egyébként is örömöm találom a programozásban.
A hátulütője a dolognak az az, hogy ezek után sem lesz ezen a munkahelyen olyan senior, akitől tanulhatnék, ugyanúgy csak a saját magam útján folyna a fejlődésem. Körülbelül ezek a kilátások.
Akár egyszer olyan mérnöki szoftver fejlesztésében is részt vennék, amilyeneknek jelenleg a (most már lassan senior) felhasználója vagyok. De ahhoz már C++ tudás kell inkább, a feljebb említettekhez pedig elég a Python is. (nem véletlenül ezt a kettőt kezdtem el
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)