Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Ha vette volna a fáradságot és visszaolvasott volna - vagy lenne minimális élettapasztalata - akkor tudná, hogy programozásnál értelmetlen a cv-vel nyomulva álláshoz jutni. Szőke titkárnőket meg lehet vele környékezni és kamu cégekhez be lehet kerülni, de érdemi cégek úgy kezdik, hogy még a nevedre se kiváncsiak, hanem először töltsd le a weboldalukról erre a célra szolgáló feladatokat, majd küldd be nekik azt az egy-két feladatot, amit valahogy képes voltál megoldani, és akkor eldöntik, hogy szóbaállnak-e veled.
Persze, tudom, tele van a web "most végeztem az egyetemet, itt van életem főműve, egy webes naptár, amibe beírhatod, mikor és hol és milyen találkozód lesz, de csak szerzői jog megfizetése mellett mutatom meg, mert a sok buta cég csak arra hajaz, hogy a magasan kiképzett egyetemistáktól ellopja a szellemi tőkét."
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest