Hirdetés
- Mobil flották
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
cocus007
tag
válasz
disy68
üzenetére
Azt olvastam az ilyen progikat nem igazán lehet vezérlőpultból törölni,nem is látok semmi feltűnőt.
A jelszómat nem tudta,de már megváltoztattam,csak nemtom hogy azóta próbálta-e. Lassan telszámot váltok,akkor a whatsapp se lesz lenyomozható.És a futó programok közt milyen féle folyamat?
-
DNReNTi
őstag
válasz
disy68
üzenetére
Eleg ratyi keylogger lenne ha ott lenne a telepitett programok kozott.
Ha minden kotel szakad, akkor format, reinstall. Amugy meg akinek van titkolnivaloja, annak miert van pasija? Sose ertettem ezt. Felesegem barmikor belenezhet akar az emaileimbe akar a Fb fiokomba, akarmibe. Nincs is keylogger a gepemen. Gondolom... 
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
disy68
üzenetére
Nem hiszem, hogy amit feltett vezérlőpultban megleli, ugyanis a legtöbb ilyen vacak sima bash script formában fut a háttérben. Még ha egy C-ben fordított exe is akkor se lesz a Vezérlőpultban. Amúgy a folyamatok között ki kell hogy legyen írva ugyanis ha keylogger akkor fut a háttérben és ami fut a háttérben az bent van a folyamatok között.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha minden kotel szakad, akkor format, reinstall. Amugy meg akinek van titkolnivaloja, annak miert van pasija? Sose ertettem ezt. Felesegem barmikor belenezhet akar az emaileimbe akar a Fb fiokomba, akarmibe. Nincs is keylogger a gepemen. Gondolom...