- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1nG HuNp #10311 üzenetére
"A közelmúltban egyetemre került infósoktól (főleg mérnök/programtervezőktől) kérdezném, hogy mennyi programozási tudással indultatok? Ha kevéssel akkor most milyen a helyzetetek?"
Kitalálom: most a kevés tudásnál tartasz
Az egyetemet végig lehet azzal bohóckodni annyival is, de ha munkát is akarsz találni, akkor feküdj rá a témára önszorgalomból, hogy mire végzel, legyenek használható alapjaid.
"Az ECDL vizsgák érnek valahol valamit?"
Ha programozóként akarsz elhelyezkedni, akkor kb. annyit, mint a másodikas iskolai farsang jelmezversenyén elért ötödik hely: tulajdonképpen szép eredmény, csak már teljesen más súlycsoportban vagy (leszel).
-
bandi0000
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #10311 üzenetére
ha emelt infót csináltál akkor az a tudás elég...
nem tom hol hogy van, de Kecsón első félévbe csak 1 progis tárgy volt, és később egyre több lesz, persze ez mérnök képzés, programtervezőn eleve sok vanigazából ha nem vagy lusta és érdekel, amit leadtak első félévbe sztem követhető és érthető volt, nem is kell sztem utánanézni csak elég megjegyezni
viszont hogy dolgozni tudj vele arra nem lesz elég, hanem tovább kell magad képezni
ha csak nem akarsz titkárnő lenni akkor sokat nem ér sztem az ecdl, én se váltottam ki
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest