Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
"A közelmúltban egyetemre került infósoktól (főleg mérnök/programtervezőktől) kérdezném, hogy mennyi programozási tudással indultatok? Ha kevéssel akkor most milyen a helyzetetek?"
Kitalálom: most a kevés tudásnál tartasz

Az egyetemet végig lehet azzal bohóckodni annyival is, de ha munkát is akarsz találni, akkor feküdj rá a témára önszorgalomból, hogy mire végzel, legyenek használható alapjaid.
"Az ECDL vizsgák érnek valahol valamit?"
Ha programozóként akarsz elhelyezkedni, akkor kb. annyit, mint a másodikas iskolai farsang jelmezversenyén elért ötödik hely: tulajdonképpen szép eredmény, csak már teljesen más súlycsoportban vagy (leszel).
-
bandi0000
nagyúr
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
ha emelt infót csináltál akkor az a tudás elég...
nem tom hol hogy van, de Kecsón első félévbe csak 1 progis tárgy volt, és később egyre több lesz, persze ez mérnök képzés, programtervezőn eleve sok vanigazából ha nem vagy lusta és érdekel, amit leadtak első félévbe sztem követhető és érthető volt, nem is kell sztem utánanézni csak elég megjegyezni
viszont hogy dolgozni tudj vele arra nem lesz elég, hanem tovább kell magad képezni
ha csak nem akarsz titkárnő lenni akkor sokat nem ér sztem az ecdl, én se váltottam ki
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest