- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem bonyolult pedig, ha csak simán számolni kell. Most hogy elolvastam alaposabban a kiírást, tényleg csak egy szóköz lehet, úgyhogy tutira erre akarnak rájátszani.
Két eset lehetséges:
1) Üres a string. Ekkor 0 szó van benne.
2) Nem üres a string, úgyhogy fogj egy for ciklust 1-től a karakterlánc hosszáig, és nézd meg, hogy az i-edik karakter szóköz-e, vagy nem. Ha igen, akkor találtál egy szóhatárt (növelj egy változót). A szavak száma szóhatárok+1. -
Én azt vallom, hogy először programozni tanulj meg, utána állj neki egy konkrét nyelvet megtanulni. Tudom, hogy ez visszásan hangzik, de amíg nem érzed az imperatív (vagy ha az a zsánered, a deklaratív) gondolkodásmódot, bármilyen nyelvvel találkozol, botladozni fogsz. Viszont ha látod, hogy hogy működik egy program, látod a problémáktól a megoldásig vezető utat, a nyelv már szinte mindegy lesz.
-
válasz
Csaba105 #4016 üzenetére
Az "Azonnali kérdések órája" topik való erre.
-
válasz
Speeedfire #4011 üzenetére
VirtualBoxba telepíts egy DOS-t vagy régi Windows-t, azon tudod használni a Turbo C-t vagy a régi VS-t. Vagy ha olyan W7-ed van, erre találták ki az XP módot.
-
válasz
Speeedfire #4005 üzenetére
-
válasz
8nemesis8 #3989 üzenetére
Nem tudom a feladat többi részét
De az biztos, hogy lenne legalább egy osztály az alkalmazásban, aminek tagváltozója lenne ez a tömb
Ha egyáltalán tömb lenne, nem tudom lehet-e valami optimálisabb struktúrába rakni.
A main függvényben meg ezt példányosítanám, majd meghívnám valamilyen metódusát (mondjuk start()). AWT-s/Swinges alkalmazásokban ez még triviálisabb
-
válasz
8nemesis8 #3987 üzenetére
Statikus inicializálás helyett a metódusodban példányosítsd a tömböt
.
Pl. így:
public static long [] [] [] alma;
public static void beolvas() throws IOException
{
BufferedReader r = new BufferedReader(new FileReader("be.txt"));
String line=r.readLine();
StringTokenizer tokenizer = new StringTokenizer(line);
while (tokenizer.hasMoreTokens())
{
n=Integer.parseInt(tokenizer.nextToken());
m=Integer.parseInt(tokenizer.nextToken());
k=Integer.parseInt(tokenizer.nextToken());
}
alma = new long [n][m][k];
...
r.close();
}Ne vedd zokon, de ez a metódusos, globális változós varázslás elég ocsmány.
-
Stimm, szerencsére én a másfél évem alatt eddig megúsztam a teljes vaksötétet, de hallottam/láttam már a környezetemben. Azért a specifikációid tényleg elég tágak - nagy képernyő, programozhatóság, titkosítás? Ez utóbbi talán a legnagyobb WTF a képben.
Mindenesetre Bebook tulajként azt mondanám, hogy az e-book olvasók nem alkalmasak egy ilyen nagyvállalati projectre. A hivatalos SDK-nak sok köze nincs az "SDK" fogalmához, egy alternatíva lehet talán az OpenInkpot, de az meg egy E17-alapú varázslat, engem se hobbifejlesztőként (ezen a fronton), se felhasználóként nem győzött meg igazán.
Az iLiadok már más kategóriát képviselnek, de olyan árral próbáld meg azt lenyomni egy manager torkán
-
-
válasz
Jim Tonic #3943 üzenetére
A var kell.
if (randominteger = 1) answer= ""
Ezt a sort biztosan elcseszted. Így már értelme is van:
if (randominteger == 1) answer= ""
A másik sor jónak tűnik, ha 0 és 19 között akarsz pszeudo-véletlenszámot generálni. Ha a 20-as is lehetséges érték, akkor 21-gyel kell szoroznod.
-
Kicsúsztam a szerkesztési időből...
sor4[i] = (long double)sor3[0] * (long double)sor3[c + 1];
Nekem így jobban tetszik (a "sor3" önmagában csak egy konstans pointer az első elemre a tömbben), gondolom nem a pointert, hanem az első értéket akarod szorozni, nem?
A cast elvileg elég a konverzióhoz, szóval szerintem mennie kéne így.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest