- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Garmin topik
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
dabadab
üzenetére
olvasd el újra, de pont azt a verziót, amit itt belinkeltek.
nem tudom, te melyik verzióról szóló eula-t nézted.
amit itt linkeltek, vs 2015 community edition, az azt mondja, hogy:
/ az opensource meg az oktatási eset /
"If none of the above apply, and you are also not an enterprise (defined below), then up to 5 of your individual users can use the software concurrently to develop and test your applications."és mivel: "Individual license. If you are an individual working on your own applications to sell or for any other purpose, you may use the software to develop and test those applications." itt külön kiemeli, hogy eladási célra is értendő, az organizational license pedig ezt nem tartalmazza a felsorolásban, ezért ha kis cégnél eladásra írsz szoftvert, akkor meg kell venned a fizetőset.
"legfeljebb öten használhatják bármire": nem, hanem házon belüli alkalmazás fejlesztésére.
"Ennek pont utánajártam, mert a kiscéges ingyenes használat engem is érint.": ciki

mégegyszer mondom: simán lehet, hogy a 2015-ös c.e. licensze más, mint amit te néztél.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- AliExpress tapasztalatok
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest