- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Köszönöm az eddigi javaslatokat
feltettem a a Dev-C++-t, nem egész jó volt, de a fordítóval nem voltam megelégedve. Megnézettem, h van-e a forráskódban hiba, nem talált semmit, futtattás, majd kapom a hibaüzenetet, hogy *.exe működése leállt, a Windows megoldást keres a problémára... hibaüzenet semmi. Lefordítom ugyanazt gcc-vel Linux alatt a Terminálban, azonnal jön a hibaüzenet, látszik is azonnal, hogy elhagytam az fsanf() egyik argumentumánál az & jelet. Fogalmam sincs, hogy egy ilyen alap hibát hogy nem vett észre... ezt a Code:: Blocks-ot mindenféleképp kipróbálom.
A környezethez, amiben programozunk, annyit, hogy Linux + gedit + terminál (gcc) a legjobb barátunk a szemeszter kezdete óta, zh-kon is ezt kell használni, semmi sallang. Semmi kényelmi funkció, emlékszem mikor C#-ot tanultam VS alatt kb. sose írtam ki pl. hogy Console.WriteLine, stb. kb. csak az Enter-t nyomogattam végig, de annyira elszoktam ezektől, hogy pl. amikor a Dev-C++-nál automatikusan kirakja a kapcsos, kerek, ill. szögletes zárójelek másk felét, inkább zavart, mint hasznos volt, most "szoktam vissza a jóhoz", de mondom sajnos gyakorlatom meg zh-n nincs ilyen kényelem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest