Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jattila48
    aktív tag

Te jo eg, nehogy ennek nekifogjatok a nullarol. :( Kezdesnek nezegess olyasmiket, hogy Ansible/Salt konfiguraciomenedzsmentre, Munin, ELK stack monitorozasra, satobbi.

Eselyetek sincs, tenyleg, foleg amiatt, hogy azt sem igazan tudod, hogy mi lenne a feladat. :(

Mi az, hogy az OSS-ez nincs tamogatas? Tamogassatok akkor ti, hazon belul. Vagy akkor fizessetek ki -- sokkal olcsobb lesz, mintha ti csinaljatok meg. Ha buktok, akkor az a ti (fejlesztok) hibaja is lesz, mert nem kommunikaltatok jol az elejen, hogy ez mennyire eselytelen projekt.

Nem tudom miért vagytok odáig egy kis programozástól. Ez tényleg egyszerű feladat, nekem kb. 1 napi munka lenne. Számtalan példát találtok kliens-szerver TCP kommunikációra. Az adatkinyerést meg lehet oldani akár szkriptek hivogatásával is. A különböző opensource vagy fizetős megoldások telepítése, megismerése, konfigurálása, szerintem jóval nagyobb feladat. Amit a kérdező leírt, nem tűnik túl bonyolultnak. Nem kell rögtön ágyúval lövöldözni. Lesz egy kis időm, lehet beírom ide a C kódot.

Új hozzászólás Aktív témák