Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Magyarországon jelenleg a C++/Qt fejlesztők mennyire keresettek? A környezetemben (egyetemi alapképzés) az átlag hallgató Java/C# irányba megy (mármint általános célú szoftverfejlesztő témában). Nekem eddig van 1 éves C++ munkatapasztalatom, plusz jelenleg elkezdtem cikkírás céljából egy doktorandusszal egy C++/Qt projektet. Nekem filozófiai okokból nagyon szimpatikus a cross platform fejlesztés (Ubuntu-t, Windows-t is használok), de emiatt nem szeretnék munkaszerzési nehézségekbe ütközni
. Persze, Java is cross-platform, de nem ad natív megjelenésű alkalmazásokat. Stackoverflow-n utánaolvastam egy kicsit ennek, és nem olyan rózsás a helyzet, mint azt én elképzeltem (példa).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Persze, Java is cross-platform, de nem ad natív megjelenésű alkalmazásokat. Stackoverflow-n utánaolvastam egy kicsit ennek, és nem olyan rózsás a helyzet, mint azt én elképzeltem (