- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
gajdikuka
üzenetére
Én örülök hogy egy 15 éves srác így gondolkodik, tudja mit akar és próbál már most felkészülni az egyetemre!
Szerintem jó az út amin jársz. Programozgatsz, érdeklődsz a fórumokon, ez mind-mind segíteni fog. Amikor az egyetemen az első félévben fognak kipotyogni azok az emberek akik tojtak rá hogy ők majd infóra fognak járni az egyetemre és azt sem tudják hogy mi az hogy programozás, te vígan fogod venni az akadályokat.
Ez az érdeklődés az alapja annak hogy sikeresen el tudd végezni az egyetemet és jó szakember legyél.
Én azt mondom hogy programozás szempontjából továbbra is olvasgass, csináld a codeacademy-t és társait. Mellette feküdj rá a matekra keményen és szigorúan. Próbáld meg a matematikai problémákat programozással megoldani.
Tudom te most a világ legjobb játékprogramját akarod elkészíteni, és ez rendben is van. Próbálgass, olvasgass a téma után.Én amit még javaslok hogy próbálj megismerni valamilyen unix szerű oprendszert (Linux, FreeBSD) és próbáld használni a mindennapokban. Ebből is sokat tudsz majd profitálni. A Linux megengedi hoyg átlásd, hogyan is működik egy operációs rendszer. Először nagyon bonyolultnak fog tűnni, majd átlátod, megérted és rájössz hogy mennyire logikus és csodálatos a un*x világ. Rendszerszemlélet kialakítását tudod így fejleszteni, ami szintén elengedhetetlen.
Nézegess kisebb opensource projekteket. Híreseket, vagy ismeretleneket, teljesen mindegy. Ha pl megismered hogyan működik a levélküldés, majd megismered a megfelelő RFC-t ami leírja a protokoll működését és utána előveszed a sendmail forráskódját.... "csodát fogsz látni fiú"

Amit még javaslok (nem tudom hogy állsz vele) tanuld az idegen nyelvet. Ezerrel az angolt, mert a szakirodalom ebben a szakmában angolul van.
Sok sikert kívánok neked és jó tanulást! Keress bátran ha kérdésed van, szívesen elmondom a véleményemet, tapasztalatomat.
Az egyik blogom talán ide vág: http://programozz.blogspot.com
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest