- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
A munkahelyemen van egy program amivel a kölcsönzéseket menedzseljük, eddig 1 gépünk volt most szeretnénk mégegyet beállítani a csatasorba. A program természetesen szépen működik egygépes környezetben.A lényeg az lenn, hogy a két gép 1 adatbázist használjon. Jelenleg a régi gépen van egy mssql szerver azt management studioval elérni akár a másik gépről is.
Ha az új gépen elindítom a programot természetesen kiírja, hogy nem tudja megnyitni az adatbázis, viszont a programnak van egy konfigurációs fájlja. Gondoltam hátha egyszerűen megoldható az új gépen való csatlakozás átírása.
Így néz ki a konfigurációs fájl:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
<connectionStrings>
<add name="KOLCSONZOEntities" connectionString="metadata=res://*/KolcsonzoModel.csdl|res://*/KolcsonzoModel.ssdl|res://*/KolcsonzoModel.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string="Data Source=.;Initial Catalog=KOLCSONZO;Integrated Security=True;MultipleActiveResultSets=True"" providerName="System.Data.EntityClient" />
</connectionStrings>
</configuration>A kérdés az lenne, hogy lehetséges e ezt úgy módsítani, hogy elérje a régi gép adatbázisát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest