Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- iPhone topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok,
Kellene nekem egy Android és iOS fejlesztésre képes valaki.
Eléggé túlvállaltam magam, folyamatosan jönnek a megrendelések, kénytelen vagyok kiosztani másnak.Az lenne a legjobb, ha egy ember csinálná mindkettőt, de ha csak egy platformot tud elvállalni a jelentkező, az sem baj.
Idézem az alkalmazás leírását:
"...van egy hirdetői adatbázis néhány száz hirdetéssel és néhány szűrési feltétellel onnan meg kéne jeleníteni a hirdetéseket. (néhány kép és szöveges tartalom) És ahol emg van adva google térkép, ott a telefon GPS adatai alapján távolságot meg tudjunk jeleníteni.
És ha valami újdonság van, akkor kis jelzés jelenne meg az állapotsorba (pl új hirdetés, stb)"Persze ennél sokkal több infót tudok szolgáltatni.
Nem tudom még, hogy milyen jellegű hirdetések, de telefonon beszéltem a megrendelővel, nem kizárt, hogy valami társkereső vagy hasonló.
Ha érdekel valakit, referenciákkal és tapasztalattal jelentkezhet nálam privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó 2db Intel Xeon Gold 6154 18mag/32szál 3.0GHz LGA3647
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- Amd Wraith Prism Processzor Hűtő - AM4 Teljesen Új
- Iphone 14 Pro Független 128GB & 100%-os új gyári akksi HIBÁTLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest