Hirdetés
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok,
Kellene nekem egy Android és iOS fejlesztésre képes valaki.
Eléggé túlvállaltam magam, folyamatosan jönnek a megrendelések, kénytelen vagyok kiosztani másnak.Az lenne a legjobb, ha egy ember csinálná mindkettőt, de ha csak egy platformot tud elvállalni a jelentkező, az sem baj.
Idézem az alkalmazás leírását:
"...van egy hirdetői adatbázis néhány száz hirdetéssel és néhány szűrési feltétellel onnan meg kéne jeleníteni a hirdetéseket. (néhány kép és szöveges tartalom) És ahol emg van adva google térkép, ott a telefon GPS adatai alapján távolságot meg tudjunk jeleníteni.
És ha valami újdonság van, akkor kis jelzés jelenne meg az állapotsorba (pl új hirdetés, stb)"Persze ennél sokkal több infót tudok szolgáltatni.
Nem tudom még, hogy milyen jellegű hirdetések, de telefonon beszéltem a megrendelővel, nem kizárt, hogy valami társkereső vagy hasonló.
Ha érdekel valakit, referenciákkal és tapasztalattal jelentkezhet nálam privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest