- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bluetooth-headsetekről általában
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #7651 üzenetére
Nem, az nem komoly szint, hogy össze-vissza kapkodsz, mindenbe belefogva, semmiben el nem mélyedve, és mennyiségre, meg a lóvéra utazol. Bocs. De nemcsak erről van szó: hogy valaki bejelentse, hogy elért egy "komoly szintet", ahhoz meglehetősen nagy szerénytelenség és önbizalom kell, aminek megalapozottnak kellene lennie. Már csak a más topicokban felmutatott hozzászólásaid alapján sem tudom mindezt elhinni. Ha alapvető programozási feladatokat nem tudsz megoldani, akkor abból nehéz arra következtetni, hogy komoly szinten állsz (teljesen mindegy, hogy ennek időhiányból következő kapkodás az oka, vagy ismerethiány). Bocs/2. A komoly szinthez szerintem jó algoritmizálási képességek, széleskörű és mély ismeretek, ergo nagy tudásbázis szükséges.
Szerintem itt a topicban sokan nálad sokkal nagyobb tudással, jóval komolyabb tapasztalattal sem mernek ennyire mellet döngetni, mivel sejtik, hogy még mennyi mindent nem tudnak. Lehet, hogy ők megalapozottan mondanák azt, hogy "komoly szinten" állnak.
Nem árt, ha látod a saját tudásod korlátait, hogy tisztában legyél azzal, hogy hol kell és hol tudsz még fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest