- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Milyen GPS-t vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
Igen levelezőn végeztem ezeket.
Hozzá kell tennem hogy a programozás 1 tantárgy volt az első amin kiszórták a társaság 60-70%-át. Majd második felében jött az algoritmusok és adatstruktúrák, ahol a maradék fele ismét bukott.
A programozás 2 tárgyból már nagyon kevesen voltunk vizsgázók. Ezután jött a Java (Prog3). Itt konkrétan az első vizsganapon 6-an voltunk. Emlékszem rá. 4 nappalis és 2 levelezős. Ugyan azt a feladatot kaptuk. A beugró elméleti kérdésekből állt. Kettőnknek sikerült ezt megcsinálni, a két levelezősnek.
Az oktató ekkor mondta, hogy az a baj hogy sokan úgy jönnek infó szakra hogy előtte soha nem foglalkoztak programozással, vagy ha foglalkoztak is az csak a középiskolai kötelező volt. Az infósoknak alap készségnek kell lenni a programozásnak (alapszinten mindenképpen). Ha ez nincs meg és nem is akar foglalkozni vele (napi két órát legalább ahogy alább írta valaki), akkor nehezen fog menni ez a téma.Visszatérve a programozás oktatáshoz. Ezek után a többi tárgyat már választhatóként vettem föl. Éppen azért mert a programozás a hobbim, szeretek foglalkozni ezzel a témával és számomra sokkal könnyebb volt levizsgázni egy programozás tárgyból, mint mondjuk minőség és megbízhatóságból.
Ezért választottam a C++, a C#, a Vizuális alkalmazásfejlesztés I. és II. tárgyakat. Ezek mindegyikét gépteremben oktatták. Volt elméleti rész is, és gyakorlati is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest