Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy el szeretnék kezdeni komolyan foglalkozni a programozással.
Találtam egy OKJ tanfolyamot LINK
Ismeri valaki ezt az iskolát, esetleg tanult itt, elvégezte már? Érdemes elkezdeni?
Vagy ha nem itt, akkor merre? Ha iskolába is mennék, mindenféleképpen csak OKJ játszik, egyetem és főiskola sajnos nem.Vagy netán elegendő lehet ha autodidakta módon tanulja az ember? Meg lehet úgy tanulni rendesen? Amúgy elkezdtem már, Java nyelvet (24 órás könyv) és szerintem eléggé érthető számomra, bár néhol nem lenne rossz valaki (pl. tanár) aki a kicsit zavaros dolgokat elmagyarázná, bár ezek a zavarok idővel kitisztulnak, de talán gyorsabban menne... Vagy nem?
Köszönöm tapasztalaitokat, gyorsan kell döntenem, tényleg szeretnék ezzel foglalkozni és a jövőben ilyen téren dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest