Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy el szeretnék kezdeni komolyan foglalkozni a programozással.
Találtam egy OKJ tanfolyamot LINK
Ismeri valaki ezt az iskolát, esetleg tanult itt, elvégezte már? Érdemes elkezdeni?
Vagy ha nem itt, akkor merre? Ha iskolába is mennék, mindenféleképpen csak OKJ játszik, egyetem és főiskola sajnos nem.Vagy netán elegendő lehet ha autodidakta módon tanulja az ember? Meg lehet úgy tanulni rendesen? Amúgy elkezdtem már, Java nyelvet (24 órás könyv) és szerintem eléggé érthető számomra, bár néhol nem lenne rossz valaki (pl. tanár) aki a kicsit zavaros dolgokat elmagyarázná, bár ezek a zavarok idővel kitisztulnak, de talán gyorsabban menne... Vagy nem?

Köszönöm tapasztalaitokat, gyorsan kell döntenem, tényleg szeretnék ezzel foglalkozni és a jövőben ilyen téren dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest