Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Halihó!
Kreatív fórumtársakat, ötleteket keresek

PTI-s Szakdoga témát kell választanom, aminek sok köze van a programozáshoz. Szeretnék belevinni egy kis elektronikát, műszaki tartalmat is.
Először én is adatbázis témát akartam választani, de a tanárok sorra fakadtak ki, mert mindenki a DB-ket, webes technológiákat hajkurássza, és tele van a hócipőjük a sablon dogáktól.
Így elővettem rádióamatőr Énem, ki szeretnék gondolni valami okosat, amihez felhasználok c# programozást, portokon vezérlést, pici elektronikai tervezést is.Pl. Robotika, léptetőmotorok vezérlése programból, PC kommunikáció mérőműszer fejekkel, aminek adatait a gép feldogozza, stb stb.
Tudom, hogy nekem kell kreatívnak lennem, de mégis sok ember sok jót tud mondani. Lehet nem is jut most eszembe olyan, amiben jó vagyok, de elsiklok felette tervezéskor. Ötleteket várok, számítok rátok

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple asztali gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest