Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Halihó!
Kreatív fórumtársakat, ötleteket keresek

PTI-s Szakdoga témát kell választanom, aminek sok köze van a programozáshoz. Szeretnék belevinni egy kis elektronikát, műszaki tartalmat is.
Először én is adatbázis témát akartam választani, de a tanárok sorra fakadtak ki, mert mindenki a DB-ket, webes technológiákat hajkurássza, és tele van a hócipőjük a sablon dogáktól.
Így elővettem rádióamatőr Énem, ki szeretnék gondolni valami okosat, amihez felhasználok c# programozást, portokon vezérlést, pici elektronikai tervezést is.Pl. Robotika, léptetőmotorok vezérlése programból, PC kommunikáció mérőműszer fejekkel, aminek adatait a gép feldogozza, stb stb.
Tudom, hogy nekem kell kreatívnak lennem, de mégis sok ember sok jót tud mondani. Lehet nem is jut most eszembe olyan, amiben jó vagyok, de elsiklok felette tervezéskor. Ötleteket várok, számítok rátok

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs