Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Halihó!
Kreatív fórumtársakat, ötleteket keresek

PTI-s Szakdoga témát kell választanom, aminek sok köze van a programozáshoz. Szeretnék belevinni egy kis elektronikát, műszaki tartalmat is.
Először én is adatbázis témát akartam választani, de a tanárok sorra fakadtak ki, mert mindenki a DB-ket, webes technológiákat hajkurássza, és tele van a hócipőjük a sablon dogáktól.
Így elővettem rádióamatőr Énem, ki szeretnék gondolni valami okosat, amihez felhasználok c# programozást, portokon vezérlést, pici elektronikai tervezést is.Pl. Robotika, léptetőmotorok vezérlése programból, PC kommunikáció mérőműszer fejekkel, aminek adatait a gép feldogozza, stb stb.
Tudom, hogy nekem kell kreatívnak lennem, de mégis sok ember sok jót tud mondani. Lehet nem is jut most eszembe olyan, amiben jó vagyok, de elsiklok felette tervezéskor. Ötleteket várok, számítok rátok

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest