Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
9CS
senior tag
válasz
Dominator
üzenetére
Ha jót akarsz Magadnak, akkor csak az egyiket kezded el tanulni. A másikat mindaddig kerülöd, míg nem vagy gyakorlott az elsőben. (Utána meg már nem fog kelleni
) Egyébként meg a programozás igen kis része (bár mindenképpen nagyon fontos) a kódolás, ha meg tudod tervezni és elgondolni, mit is kéne pontosan csinálnia a programnak, akkor a többi már csak idő kérdése. Én a helyedben a C-vel kezdenék, vagy egyből C++. Én szerencsére ellenálltam a TP oktatásnak, és már kezdem felejteni azt is, ami megragadt. Szégyen, hogy ezt még tanítják. Persze, ha Delphi fanatikus Valaki, akkor ok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Egyébként meg a programozás igen kis része (bár mindenképpen nagyon fontos) a kódolás, ha meg tudod tervezni és elgondolni, mit is kéne pontosan csinálnia a programnak, akkor a többi már csak idő kérdése. Én a helyedben a C-vel kezdenék, vagy egyből C++. Én szerencsére ellenálltam a TP oktatásnak, és már kezdem felejteni azt is, ami megragadt. Szégyen, hogy ezt még tanítják. Persze, ha Delphi fanatikus Valaki, akkor ok.