Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Üdv mindenkinek, gondoltam ha már számítástechnikai fórum ez, a nőügyeken kívül ide is benézek
A kérdésem a következő lenne:
Jövőre tovább kellene tanulnom... persze nem önszántamból, én lusta vagyok
A néhány dolog közöt, ami érdekel, első helyen áll a programozás, amit eddig sajna itthon, könyvből nem sikerült elsajátítanom.
(Próbálkoztam QuickBasic-kel néhány éve és mostanában PHP-val, de persze nem igen szántam rá időt, lehet, hogy emiatt nem sikerült semmi maradantót alkotnom.)
Ha jövőre programozást szeretnék tanulni valamilyen egyetemen, vagy főiskolán, akkor szükséges-e előtte itthon valamit tanulnom, hogy konyítsak legalább a témához? És milyen tantárgyakban kell jeleskedni? Gondolom a matek közte van
Ill. milyen tantárgyak vannak egy programozó-szakos hallgató órarendjében? Előre is kösz mindenkinek, aki bővebb felvilágosítást tud adni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- HP Omen gamer szék Citadel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A kérdésem a következő lenne:
A néhány dolog közöt, ami érdekel, első helyen áll a programozás, amit eddig sajna itthon, könyvből nem sikerült elsajátítanom.
Ill. milyen tantárgyak vannak egy programozó-szakos hallgató órarendjében? Előre is kösz mindenkinek, aki bővebb felvilágosítást tud adni.