- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- A nap színe: a vörös
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Köszi szépen végul megoldodott a kattintási probléma a programocskában.
Már csak egy hiányzik,hogy végül számomra tökéletes legyen a program.
A lényeg az,hogy ha kiadja a program a szavat -akkor valamilyen módon jegyezze meg a program,hogy helyesen vagy helytelenül válaszoltam e a feltett szóra. (Minden egyes szóra külön jegyezze meg) (én ezt úgy gondoltam,hogy egy skálázó felugrik egyet(Common Controls nál (Lazarusban) lehet berakni ilyen loading ábrat TProggresBar vagy TTrackBar). Ezt az előzökben megtudtam csinálni,de csak az összes szóra vonatkozóan,úgy ha helyes válaszolok +1 adok a proceshez,ha rosszul válaszolok pedig -1-t von ki skálából.
A lényege az lenne ennek a "státusz jelzőnek",hogy ha egy szóra háromszor válaszolok jól azt már ne adja ki a program,ha új szót kérek egy enterrel (ha a TProggresBar proccesa elérte a hármat akkor nedobja ki azt a szót.)Hogyan kell megmondani a programnak,hogy jegyezze meg szavanként,hogy jól e válaszoltam a feltett szóra?
Eddig a program így néz ki,letöltö link:
http://www.mediafire.com/?zimml757czqzrf3A program kódja megtekinthető:
http://pastebin.com/eA6dtbyQ
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" M4 16/256GB Silver 1OO% ! még 6Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Lenovo Thinkpad X230,12.5",HD,i5-3320M,4GB DDR3,500GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest