Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Köszi szépen végul megoldodott a kattintási probléma a programocskában.
Már csak egy hiányzik,hogy végül számomra tökéletes legyen a program.
A lényeg az,hogy ha kiadja a program a szavat -akkor valamilyen módon jegyezze meg a program,hogy helyesen vagy helytelenül válaszoltam e a feltett szóra. (Minden egyes szóra külön jegyezze meg) (én ezt úgy gondoltam,hogy egy skálázó felugrik egyet(Common Controls nál (Lazarusban) lehet berakni ilyen loading ábrat TProggresBar vagy TTrackBar). Ezt az előzökben megtudtam csinálni,de csak az összes szóra vonatkozóan,úgy ha helyes válaszolok +1 adok a proceshez,ha rosszul válaszolok pedig -1-t von ki skálából.
A lényege az lenne ennek a "státusz jelzőnek",hogy ha egy szóra háromszor válaszolok jól azt már ne adja ki a program,ha új szót kérek egy enterrel (ha a TProggresBar proccesa elérte a hármat akkor nedobja ki azt a szót.)Hogyan kell megmondani a programnak,hogy jegyezze meg szavanként,hogy jól e válaszoltam a feltett szóra?
Eddig a program így néz ki,letöltö link:
http://www.mediafire.com/?zimml757czqzrf3A program kódja megtekinthető:
http://pastebin.com/eA6dtbyQ
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Predator Helios Neo 18 18" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus GTX 1060 - 6GB
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest