Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tdavid232

csendes tag

Sziasztok!

Én is olyan fórumot keresek ahol PHP guruk is megfordulnak, mert szerettem volna ezt a szösszenetet felrakni:

Egy új online projekthez keresek programozó partnert. Az ötlet friss és még senki nem csinálja a világban. Akik ismernek, tudják hogy csak komoly üzleteket tervelek ki, tehát csak olyan emberrel szeretnék belevágni a fejlesztésbe, aki megbízható és érti a dolgát. Én 7 éve foglalkozom online projektek fejlesztésével, ebből 3 év saját szoftverfejlesztő cég felépítése és vezetése volt.

Minimum 3 év PHP vagy JAVA, MySQL programozói tapasztalat, Web 2.0 oldalfejlesztés (XHTML Strict, XML, Ajax), valamint haladó Javascript ismeretek szükségesek. Jó ha a következő nevek nem idegenek számodra (sőt...): REST, Ruby, OpenSocial, Google Maps API, Facebook API, Myspace API, Trillian API, AIM Plugin, Skype API, MSN Messenger API, Twitter API, OpenID, Hcard, APML, DataPortability, Adobe AIR, Adobe Flex, Amazon S3, Elastra, Yahoo User Interface Library, Google Web Toolkit, jQuery, Prototype.

Nem valami részmunkaidős melóról van szó. :) Keresem a megfelelő embert aki hajlandó beszállni az idejével, energiájával és tehetségével egy új üzletbe. Ennek a tervezési folyamatára nem, de a kész tervre már tudok befektetőt hozni. :) Onnantól kezdve tekintheted teljes munkaidős munkának a saját cégednél. ;)

TEHÁT: ha ismersz valakit akiről tudod hogy PHP guru, jófej és megbízható, akkor légyszi küld át ezt az üzit neki. :)
    Akit érdekel a dolog, küldjön minél több infót magáról: önéletrajz, eddigi munkák, bulizós képeket, szösszeneteket, mindenféle dolgot ami a személyiségedet és hozzáértésedet tükrözi. :))
    Elérhető vagyok IWIW-en [hungarican] vagy PM.

Tímár Dávid

Új hozzászólás Aktív témák