- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoole
csendes tag
Sziasztok!
Nem is olyan nagy hülyeség amit írtál... nekem hogy nem jutott eszembe, pedig „nagy” zeneszerkesztő vagyok... meg is csináltam, de sajnos csak ideiglenes megoldásnak jó.
A gond az hogy gyakrabban kell szinkronizálni mint gondoltam.
Mivel ez online játék, megfigyelhető a lag jelenség (pár tizedmásodperces csúszások) és emiatt már a 4-5. 30 másodpercnél már van 1-2 másodperc eltérés (és néha siet, néha késik)
És hiába van multis billentyűzetem… messze is vannak azok a gombok, és egyszer le kell állítani, majd újra indítani, ami már késést eredményez.
amargo!
Nem kell teljes képernyő, sőt…
Az lenne jó ha a játékban én csak 10mm széles 5mm magas négyzetben látnám csak a számot valahol a bal felső sarokba.
Amin írtam az fontos hogy legfelül legyen az ablak, hogy játékban is látszódjon.
Esetleg úgy működjön hogy ahol „leteszem” az asztalon ott látszódjon, vagy még jobb… koordinátákkal meg lehetne adni.
És esetleg egy sys vagy ini fájlban lehetne megadni az időt (1 vagy 2 tizedesig másodpercben) és hogy melyik gombbal működjön, meg esetleg a koordinátákat is.
Jaa… meg akkor már legyen benne valutaváltó islol
Köszönöm!
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest