Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.krisz03
tag
Hali!
Kaptam egy olyan feladatot, miszerint egy telefonkönyvet kellene megvalósítani C nyelven.
A pontos feladatkiírás: ''Telefonkönyv (fix 1000-es tömbbel), lehet betenni, keresni, módoítani. Legyen lehetőség a telefonkönyv méretének dupázására (használjon dinamikus tömböt).'' Még mondtak olyat is hozzá, hogy struktúrát is alkalmazzak.
Na most mivel nem vagyok olyan ''hűdenagyonprofi'' a C-ben, ezért szétnéztem neten, és találtam egy ilyet: [link], amiből kisebb-nagyobb átalakításokkal csináltam ezt: [link].
Mivel nekem csak egy egyszerű menü kell (egyszerűen számokkal kiválasztom a megfelelő funkciót), ezért megpróbáltam azt a részt átírni, és a felesleges, kurzormozgást figyelő részt kiszedtem.
A nagyja rész sikerült elkészíteni az első linken található forrás alapján, de a módosítás, és a telefonkönyv méretének duplázása nem megy (nem hát, mivel nem vagyok nagyon jártas C-ben (Visual C++-ban)).
Tehát szeretnélek megkérni Titeket, hogy segítsetek ezeket még hozzáfűzni a progihoz.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Krisz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest