- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.krisz03
tag
Hali!
Kaptam egy olyan feladatot, miszerint egy telefonkönyvet kellene megvalósítani C nyelven.
A pontos feladatkiírás: ''Telefonkönyv (fix 1000-es tömbbel), lehet betenni, keresni, módoítani. Legyen lehetőség a telefonkönyv méretének dupázására (használjon dinamikus tömböt).'' Még mondtak olyat is hozzá, hogy struktúrát is alkalmazzak.
Na most mivel nem vagyok olyan ''hűdenagyonprofi'' a C-ben, ezért szétnéztem neten, és találtam egy ilyet: [link], amiből kisebb-nagyobb átalakításokkal csináltam ezt: [link].
Mivel nekem csak egy egyszerű menü kell (egyszerűen számokkal kiválasztom a megfelelő funkciót), ezért megpróbáltam azt a részt átírni, és a felesleges, kurzormozgást figyelő részt kiszedtem.
A nagyja rész sikerült elkészíteni az első linken található forrás alapján, de a módosítás, és a telefonkönyv méretének duplázása nem megy (nem hát, mivel nem vagyok nagyon jártas C-ben (Visual C++-ban)).
Tehát szeretnélek megkérni Titeket, hogy segítsetek ezeket még hozzáfűzni a progihoz.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Krisz
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest