- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Szerintetek melyik az optimálisabb MariaDB-nél sebesség, memória, cpu szempontjából? Van batchenként mondjuk 100 értékem, amiről nem tudom, hogy változott e, benne van e egyáltalán a táblában, stb. 1.) Küldök be egy 100-as INSERT SELECT ON DUPLICATE KEY UPDATE-et, ahol kiválasztom, hogy melyik értékek változtak, és csak azokat frissítem be egy kérésben. Itt a CTE-be mondjuk JSON-ként teszem be az értékeket, vagy SELECT UNION-al, édesmindegy nekem. 2.) Tranzakcióba teszek egyesével 100 INSERT ON DUPLICATE KEY UPDATE-et. 3.) Csinálok egy SELECT-et, hogy mi változott, aztán tranzakcióban beküldöm a 2-eshez hasonlóan csak azt. Ez jobb hibakezelés szempontjából, ha valamilyen SQL elszáll, de kevésbé gyors lehet, mint az INSERT SELECT.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest