Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Foglalkozott itt valaki video stream-ek lelkivilágával? Jelenetekre akarnék darabolni nagyobb videót automatikusan. Darabolásra tudok ffmpeg-et használni, de kellenek nagyon pontos időbélyegek.
Azon gondolkodok, hogy a jelenetek között hogyan vannak a határok? Léteznek például stream-be pakolt képek egészben a jelenet határon gyorsabban adni tiszta képet? Ha igen, hogyan tudom felkeresni őket, és időbélyeget gyártani a pozíciójukból? Vagy ha van bármi jó módszer, igazán minden ötletre nyitott vagyok. Leírások / blogok lennének jók, ha valaki találkozott ilyesmiről fejtágítóval, ami nem fényév távolságból kezdi el leírni, hogy mi hogyan van. Leprogramozni akarnám könnyen újrahasznosítható formában.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest