- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #19906 üzenetére
Ez nem alacsony/magas szintű nyelv kérdése. Bár vannak, akik a C-t is a magas szintű nyelvek közé sorolják, de ha ezt nem is a C++-t biztosan.
Ekkor fogsz egy magas szintű nyelvet két nap alatt összerakod
Ehhez sztem. C++/C# nyelven is találni lehet valamiféle modult. Úgyhogy gyakorlatilag közel egyforma időt vesz igénybe mind2 nyelven. Ezért írtam, hogy gyakorlatilag ez nem programozás. Meg visszautalnék valamelyik nick egy posztjára, aki valami ilyesmit írt:és igen. Mindig találni fogsz egy nagyobb és agyontesztelt kódot, ami jobb, és többet is tud, mint amit te csinálsz...
Nem szó szerinti idézet, de a lényege ez. Lehet, hogy igazat írt. De mint írtam, ez gyakorlatilag bármelyik nyelvre igaz. Viszont a modulok összerakását, szinkronizálását én nem nevezném programozói munkának...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest