-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de szerintem ez már inkább valami programozási probléma lehet:Van egy program a cégnél mindenkinél fut egyedül az én gépemen nem.
A gép: Dell Optiplex 3020
A probléma szerintem az egyik NET keretrendszer windows frissítés után jött elő. (4.5 verzió azt hiszem, amit ugye külön nem tudsz telepítgetni, hanem windows frissítéssel jön). Nem biztos, hogy ez okozza, de emlékezetből így tudom megítélni, hogy akkor kezdődött. (Talán a Windows 10 2023. Júniusi frissítés volt az)A probléma részletesen:
Elindítom a programot, feljön a lógója, közben gondolom töltődik a program, majd 10 másodperc után eltűnik, és mindenféle hibaüzenet nélkül bezáródik.
Az eseménynaplóban lehet egyedül nyomát találni:A hibát okozó alkalmazás neve: ****.exe, verzió: 2.42.0.8, időbélyeg: 0x00000000
A hibát okozó modul neve: clr.dll, verzió: 4.8.9167.0, időbélyeg: 0x648f6beb
Kivételkód: 0xc00000fd
Hiba pozíciója: 0x0045935a
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x1e20
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d9d40f2fe0c4c2
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: ****.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\clr.dll
Jelentés azonosítója: 116c660e-f999-4f6b-9bef-575c035eb424
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:A windows buildszám egyezik mindenkiével, a windows újra lett telepítve a nulláról. Semmi se segített.
Annyira talán sikerült leszűkíteni a kört, hogy az egyik programba beépülő külsős cégtől származó .dll-el van a probléma, mert ha azt letiltjuk, akkor elindul a program, csak ugye az a rész akkor nem használható.
Igen, fel kéne venni a készítőjével a kapcsolatot, de ez most egyéb okokból nem megoldható.
Egyébként is, mindenkinél működik, csak nálam nem?
RAM okozhat ilyen problémát? Minden más program működik egyébként, csak ez az egy nem, és ez is csak egyik napról a másikra nem.Szerintetek mi lehet a probléma? Kiadott valamit a Microsoft amitől bizonyos gépeken nem működik valami? Memóriakezelés, vagy hasonló?
Ja és a program készítője is feladta, ő is a külsős beépülő .dll-t okolja. De hát akkor másnál se kellene működnie nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest