- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Ipv6 port scan - lehetséges a gyakorlatban?
Ipv4-nél még csak-csak okés, hogy amit a tűzfal le nem zár, azt nekiállni üzenetekkel nyaggatni, hátha visszaérkezik róla bármi, mert egyetlen fix ip cím, és "csak" a 64k (16 bit) port területet kell végig kotorni. Ipv6 esetén maga az ip blokk legalább 32 bitnyi (és nem ritkán 64), plusz még a port 16 bitje. Én azt sejtem lehetetlen, de ha benéztem valamit, egy kupáncsapást had kérjek.
Létezik bármi protokol, ami végigkotrás nélkül ki tudja deríteni egy ipv6/32 tartományban a létező ip címeket?
Amit a témában eddig találtam "port scan" és társai, fake minden. Domain címek AAAA rekordját lekérdezni meg a helyi router service portot kiírni - ezek nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 8GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest