Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Miért baj, ha a lokális változó final, ha nem változik az értéke (kvázi local konstans, hogy pl. ne legyen 500 kilométer feltétel egy ifben)? Nem javazok, csak hobbiprojektem volt benne marharég (de akkor használtam) ezért komolyan kérdezem (C#-ban nincs ebben az értelemben final).
Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy ha nincs komoly code review, akkor tökmindegy mennyire szép egy projekt, minél többen nyúlnak hozzá, idővel annál ocsmányabb lesz, általában domain félreértésből, vagy projektismeret hiányából fakadóan (pl. 2x leimplementálva ugyanaz, mert "nem tudtam, hogy már van ilyen").
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest