- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
"Neked pl arra nincs időd, hogy segíts neki, de arra nem sajnálod az időt, hogy leírd, mennyire lenézed."
Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy nem tetszik a stílusa, tehát nem fogok a számomra abszolút nem érdekes szarjával foglalkozni. A lenézés a másik oldalon van, amikor is leírja, hogy aki nem ugrik neki azonnal és oldja meg helyette a problémáját (amit amúgy egyedül is meg tudott kis guglival oldani) az számára nem programozó. Pedig direkt bunkón kérte, hihetetlen, hogy senki nem ugrott azonnal segíteni!"Mi a fasz értelme van azon hisztizni pl., hogy a C# mire való?"
Ezen konkrétan a kérdező hisztizik folyamatosan, tanácsot, javaslatot, segítséget a nála tapasztaltabb fórumozóktól nem fogad el, csak nyomja tovább a saját hülyeségét, annak ellenére, hogy a nálam ezerszer türelmesebb kollegák már lassan új dimenziókat kell felfedezzenek, hogy még egy irányból megpróbálják neki nyugodtan és türelmesen elmagyarázni, miért beszél baromságot, ráadásul szokás szerint paraszt módon."Egyébként már nem egy embertől olvastam olyan véleményt, hogy főleg a magyar "szakmai" fórumokon előbb talál e-faszméricskélést, mint valódi segítséget. Ez különösen igaza erre a fórumra és a fentebb említett prog.hu-ra. (utóbbit rég nem néztem, itt még bele szoktam olvasni a társalgásba)"
Érdekes, én úgy látom, hogy akin azt látjuk, hogy normális, értelmes és őszinte a kérdés, nem az van, hogy elvárja, hogy a házi feladatot oldjuk meg helyette, nem olyat kérdez, amit 10p guglival amúgy Ő is meg tud oldani, illetve nem konkrétan lenéző módon követeli, hogy ugyan, csináljuk már meg a munkáját helyette, lehetőleg egy délután alatt, ingyen, "különben nem vagy programozó", azoknak mindig jön értékes és értelmes segítség relative rövid idő alatt, több embertől is.
prog.hu: ezt azért nem említettem, mert őszintén fingom nincs, legalább 10 éve nem jártam ott, kb azt is elfelejtettem, hogy létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs