Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#74988032 #15762 üzenetére
"Neked pl arra nincs időd, hogy segíts neki, de arra nem sajnálod az időt, hogy leírd, mennyire lenézed."
Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy nem tetszik a stílusa, tehát nem fogok a számomra abszolút nem érdekes szarjával foglalkozni. A lenézés a másik oldalon van, amikor is leírja, hogy aki nem ugrik neki azonnal és oldja meg helyette a problémáját (amit amúgy egyedül is meg tudott kis guglival oldani) az számára nem programozó. Pedig direkt bunkón kérte, hihetetlen, hogy senki nem ugrott azonnal segíteni!"Mi a fasz értelme van azon hisztizni pl., hogy a C# mire való?"
Ezen konkrétan a kérdező hisztizik folyamatosan, tanácsot, javaslatot, segítséget a nála tapasztaltabb fórumozóktól nem fogad el, csak nyomja tovább a saját hülyeségét, annak ellenére, hogy a nálam ezerszer türelmesebb kollegák már lassan új dimenziókat kell felfedezzenek, hogy még egy irányból megpróbálják neki nyugodtan és türelmesen elmagyarázni, miért beszél baromságot, ráadásul szokás szerint paraszt módon."Egyébként már nem egy embertől olvastam olyan véleményt, hogy főleg a magyar "szakmai" fórumokon előbb talál e-faszméricskélést, mint valódi segítséget. Ez különösen igaza erre a fórumra és a fentebb említett prog.hu-ra. (utóbbit rég nem néztem, itt még bele szoktam olvasni a társalgásba)"
Érdekes, én úgy látom, hogy akin azt látjuk, hogy normális, értelmes és őszinte a kérdés, nem az van, hogy elvárja, hogy a házi feladatot oldjuk meg helyette, nem olyat kérdez, amit 10p guglival amúgy Ő is meg tud oldani, illetve nem konkrétan lenéző módon követeli, hogy ugyan, csináljuk már meg a munkáját helyette, lehetőleg egy délután alatt, ingyen, "különben nem vagy programozó", azoknak mindig jön értékes és értelmes segítség relative rövid idő alatt, több embertől is.
prog.hu: ezt azért nem említettem, mert őszintén fingom nincs, legalább 10 éve nem jártam ott, kb azt is elfelejtettem, hogy létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest