- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
axioma #14967 üzenetére
"a usertol a vagasi szelesseget (veszteseget) kell elkerni meg a rahagyas nelkuli adatokat"
A ráhagyás és vágásszélesség nélküli adatokat kérem be. A user döntené el, hogy a ráhagyásnál nem ad meg semmit, csak a vágásszélességet adja meg, vagy a ráhagyást és vágásszélességet egyben. Tehát +1 döntést adok a user kezébe. Rá bízom a döntést.
Egyébként fémiparban úgy tudom, hogy nem szoktak szó szerinti ráhagyást hagyni. De pl. a faiparban igen. Itt külön nevet is kapott. Szabásméret a neve. A döntés mindenesetre a user kezében van.
"Mar ha ez nem csak gyakorlo feladat, hanem hasznaloja is lenne."
Megmondom őszintén, hogy még magam sem tudom. Az elején egyértelműen az mellett voltam, hogy ez inkább elméleti feladat, mert gyakorlatban megoldhatatlan(bár én találtam ki a "véletlen" számokkal történő algoritmust). De nem gondoltam volna, hogy "véletlen" számokkal egész jó eredményt lehet elérni. Ahogy írom is az oldalamon, a 96 darabos mintánál pl. az optimális sorrendet nem találja meg. Tehát az eredeti "elutasításból" kezdek talán abba az irányba elmozdulni, hogy talán gyakorlatban is használható. Nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux haladóknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Trollok komolyan
- Battlefield 6
- Lexus, Toyota topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest