- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Azért lehet vidéken is találni munkát. Én Szegeden vagyok egyetemen, most húzom a 3. évem gyakornokként (duális képzés), de a legtöbb ismerősőm is dolgozik/kezd nemsokára dolgozni. Ha mész MSc-re, mindenképpen keress mellette valami gyakornoki helyet (akár a duálist is megpróbálhatod, ha van az egyetemeden), 0 tapasztalattal sajnos tényleg nehezen fognak felvenni bárhova is főállásra.
Ez az MSc is jó kérdés, én is most gondolkozok, mi legyen vele, elvileg nyáron végzek, utána kezdeném rögtön, de nem tudom, megéri-e még a 2 év... Főleg, hogy munkahely meg lenne, már vagy a harmadik helyről keresnek meg, pedig még diplomám sincs... Vagy akár maradhatnék a mostani helyemen is. Annyi előnye lenne, hogy addig el tudnám dönteni, merre is akarok tulajdonképpen menni...
Egyébként ha nagyon nem találsz semmit, meg lehet próbálni a freelancerkedést is, csinálja több kollégám is, mondjuk ők csak mellékállásban, de az is jobb mint a semmi. Legalább tudsz felmutatni valami portfóliót.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Béta iOS-t használók topikja
- Bluetooth hangszórók
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth-headsetekről általában
- WayteQ xTAB-8Q
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor 200 pro
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest