- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Mobil flották
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
instantwater #13359 üzenetére
Most én is épp aszerint döntöttem, hogy hol milyen gépet adnak, egyiknél lehet Macet is kérni, másik hely meg pont most dobta a ThinkPadeket, ami hardveresen még megfelelt volna - illetve touchbar óta inkább egyenesen újra az lett az etalon nálam. Oprendszernél többet számít nekem a hardver minősége, mérete és tömege.
Egy ideje itthon is Mac van, de másodlagos gépem (szülőknél) win10, azon csak néha programozgatok, és ott már inkább git-basht raktam fel, STS meg tök ugyan az minden oprendszer alatt, a projectek gradle wrappert használnak, így azzal se kell külön tökölni. Docker miatt azért WSL2-t megnézem.
Anno én is úgy indultam, hogy csak linux volt a gépen, aztán céges gépeken Win+Virtualbox, de ahogy öregszem úgy kényelmesedtem el, most már nem raknék elsődleges rendszernek linuxot, meguntam a sok UI újraírást alapokból, fluxboxot meg már kinőttem. Pedig 15+ éve még napokig telepítettem Gentoo-t.
Amihez ragaszkodok, hogy valamilyen úton-módon legyen bash a gépen, és ne kelljen TFS-el szívni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest