- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Én a Yellowroadnál végeztem kb 2 éve (most már training360 karrier start), végzés után 3 hónappal kezdtem el dolgozni egy multinál (ennyi idő kellett a felvételi folyamatnak az első körös online teszttől). Közben elmentem egy másik helyre is interjúzni, oda is felvettek volna, pont egyszerre kaptam meg a két ajánlatot, így választhattam. De azért a többségnek nem ment zökkenőmentesen a munkába állás, a tanfolyam vége fele még semmi infonk nem volt, hogy van-e egyáltalán cég, aki érdeklődik. Pontos számot nem tudok mondani, de szerintem kb az emberek 70%át tudták 4 hónapon belül eladni (ennyi ideig csak oda mehettünk, ahova ők közvetítettek minket, de a képzés ingyenes volt, szerintem ez korrekt).
Az oktatásról viszont így közel két éves tapasztalattal is csak jót tudok mondani, ha valaki odateszi magát, és egy kis időt rászán a szabadidejéből is, akkor szerintem kap egy olyan alap tudást, amivel már lehet mit kezdeni. Ennek ellenére a cégnél ahol dolgozom, az első 3 hónapban tovább tanítottak minket (5-6 junior, 1-2 ember önképzéssel, a többiek ilyen-olyan tanfolymról jöttünk).Többiekről nem tudok nyilatkozni, velem a visszajelzések alapján meg vannak elégedve, 1 év után szintet is léptem, jó a kapcsolatom a munkatársaimmal.
Én nagyon hálás vagyok, hogy adódott egy ilyen lehetőség (közgazdász végzettségem van, de igazán soha nem érdekelt, sajnos gimnázium után nem IT felé mentem, de így lehetőségem volt váltani).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- Yettel topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest