Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Ezer éve nem foglalkoztam C++-szal, most szeretném felhozni magam, de a legegyszerűbb dolgok sem működnek. A kétezres évek elején ragadtam..
Meg tudná valaki légyszi mondani, hogy a konkrét kódban mi a hiba?
vector<vector<int>> struktúrát szeretnék létrehozni, és soronként inicializálni.
-a bemenet első sora megadja, hogy a vector<vector<int>> struktúra hány sorból álljon, ezt az aN változóban tárolom.
-a bemenet következő soraaian első eleme egy-egy integer, ami megmondja, hogy az adott sorban tárolt vector<int> struktúra hány elemet fog majd tartalmazni. A további elemek pedig a sorban tárolt vector<int>-nek az egyes egész számai.int main() {
int aN = -1;
cin >> aN ; //vektor sorainak száma
string line; // soronként olvasom és parsolom a bemenetet
int temp;
vector<vector<int>> a;
a.resize(aN); // foglalok aN darab sort. Nem tudom mit használ default értékként feltöltésre
for (int i = 0; i != aN; ++i) {
getline(cin, line); //adatok beolvasása soronként
istringstream s(line);
s >> temp; //a sor első eleme megmondja, hány elemű lesz a sorban tárolt vector<int>
a[i].reserve(temp);
while (s >> temp) { //parsoljuk a beolvasott sort, minden integert beleírunk a sor végére
a[i].push_back(temp);
}
}
return 0;
}
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest