- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
axioma
üzenetére
Én is csatlakozom azok közé, akik nem akarják elhagyni a szakmát. 45 vagyok, 13 éves korom óta programozok, hol hobbi szinten hol hivatásosan (jelenleg is), de egyszerűen nem tudok nem programozni. Ehhez persze hozzá tartozik az új technológiák megismerése is.
Nalunk kicsit más a környezet.
Olyan szerencsém van hogy a cég folyamatainak javítása a feladatom és ezek általában valamilyen szoftver termék elkészítését vagy bővítését jelentik. Ezek egy részét én specifikálom, tervezem és fejlesztem, sőt üzemeltetem is, így írtónagy szabadsagom van. Imadok tanulni, új technológiákat megismerni és ez a környezet minderre lehetőséget biztosít. Vannak team feladatok is. Az azért mas világ, de nem rossz az sem. Vannak külső fejlesztői megrendeléseink is. Ott a specifikació csupán a feladatom, de tudom hogy akkor jön rossz termék ha rossz a speckó, vagy rossz a terv. a programozón semmi nem múlik, de az biztos hogy rajtuk lehet leverni a dolgokat. ők azok akik a rossz speckó vagy tervezés miatt feleslegesen dolgoznak és a végén totalis káoszban és stresszben kell teljesíteniük valami kompromisszumos megoldást... ezert kell jó specifikació, jól megfogalmazott, részletes üzleti igény.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Különleges élményre invitál az Apple
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest