Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
axioma
üzenetére
Én is csatlakozom azok közé, akik nem akarják elhagyni a szakmát. 45 vagyok, 13 éves korom óta programozok, hol hobbi szinten hol hivatásosan (jelenleg is), de egyszerűen nem tudok nem programozni. Ehhez persze hozzá tartozik az új technológiák megismerése is.
Nalunk kicsit más a környezet.
Olyan szerencsém van hogy a cég folyamatainak javítása a feladatom és ezek általában valamilyen szoftver termék elkészítését vagy bővítését jelentik. Ezek egy részét én specifikálom, tervezem és fejlesztem, sőt üzemeltetem is, így írtónagy szabadsagom van. Imadok tanulni, új technológiákat megismerni és ez a környezet minderre lehetőséget biztosít. Vannak team feladatok is. Az azért mas világ, de nem rossz az sem. Vannak külső fejlesztői megrendeléseink is. Ott a specifikació csupán a feladatom, de tudom hogy akkor jön rossz termék ha rossz a speckó, vagy rossz a terv. a programozón semmi nem múlik, de az biztos hogy rajtuk lehet leverni a dolgokat. ők azok akik a rossz speckó vagy tervezés miatt feleslegesen dolgoznak és a végén totalis káoszban és stresszben kell teljesíteniük valami kompromisszumos megoldást... ezert kell jó specifikació, jól megfogalmazott, részletes üzleti igény.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi