- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
spawn5
csendes tag
van még kérdés. Ha netán sikerült kitalálni, melyik nelvet is választom, progit honnan tudok leszedni hozzá?
-
spawn5
csendes tag
Na ez mind szép és jó, de melyik az a progi, aminek van egyszerű, és később majd komoly verziója is. Nem szeretnék abba a hibába esni, mint egy korábbi ember írta, hogy basicban tanult, én nem tud átálni. Tehát a következő a kérdés: létezik-e olyan progi, aminek van továbbfelylesztatt változata is. Mint pl. egy zenelejátszó. Szinte minden ugyan az, csak kicsitt több a beálítási lehetöség, de ha ugyan oda kattintasz, ugyan az történik, csak az ujabbal esetleg tudod a zenéket keverni. Remélem sikerült eléggé világosan fogalmazni.
-
spawn5
csendes tag
Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok. Csupán egy kérdésem lenne még, mi a kölönbség ebben a rengeteg programnyelv között? Ja a címeket természetesen meg fogom nézni, csak még nem volt rá időm. Egyébként az alapokat arra mondtam, hogy láttam már programorást, tehát nem ugy fogok belekezdeni talán, mint egy ovodás egy regénybe, hogy még a betüket sem ismeri. Ismétlem talán.
Vegyük úgy, hogy már elkeztem az első osztályt.
Gondolom ehez kell valami érzék is. Ha valakinek nincsen, az mennyi idő alatt derül ki? És egyáltalán hogyan? Érdekelni éredekel persze hiszen akkor minek keresnék olyan címeket, ahol ilyen jallagű szakirodalmat lehet olvasni.
Van egy ismerősöm, aki egyböl a Delphivel kezdte, persze ő iskolában. Ez annyira más lenne?
Ha elkeztem mindenfélekeéppen lesz még kérdésem gondolom. És a szavadon foglak, hogy ''Ha lesz új kérdése, arra is válaszolni fogunk legjobb tudásunk szerint. ''. Tehát majd még írok.
Kössziiiiiiii!!!
Mindenkinek.
Egy kérdésem lenne még mi az az off ill. on. Nem az a kérdés, hogy mit jelent, mert azt én is tudom, hanem hogy itt mit jelent? -
spawn5
csendes tag
A programozási alapokat talán sikerült elsajátítani egy szoftver üzemeltető tanfolyamon. De tényleg csak az alapokat a visual basic-ben. Ebben talán már nem lesz gond. A kérdés a következő, hogy hol vannak online helyek, ahol lehet valamiféle könyvet találni erről a témárol?
-
spawn5
csendes tag
Még nem tudom, milyen progtamnyelv. Mit tanácsoltok? Ja és az elmélet miben különbözik a gyakorlettol? De ha ennyire kiváncsi vagy akkor gyakorlatilag.
-
spawn5
csendes tag
Hello!
Olyan oldalakat ill. könyveket, könyvcímeket keresek, amiböl az alapoktol meg lehet valamilyen szinten tenulni programot írni. Persze nem gondolok nagy dologra. Először csak apro progik írására. Ebben kérem a segítségeteket.
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest