- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
tomimidi
tag
válasz
Pizzafutar #9 üzenetére
Sajnos nem használ SQL adatbázist. Az ODBC is csak most készülget hozzá, pedig igencsak interaktív lehetne. Maga a progi két részből áll. Egy szerkesztő és egy futtató modulból. A futtató modul gyakorlatilag ugyanaz a telepítés csak egy külön egy player.exe állomány, ami egy data.dat fájlból szedi a hirdetések sorrendjét. Tehát akár a szerkesztő lehetne a futató is, de mi külön hálózatban használjuk, így a matatáskor nem kell lekapcsolni a gépen, hanem leküldi a hálón az új hirdetéseket és a listát és fut(na) folyamatosan.
Amúgy ez a lejárt hirdetések dolog (több mint ezer fájl egy mappában) nekem egy kicsit gyanús, mert mióta töröltem a mappát kevesebbszer fagy.
Ez lehetséges?
Üdv. ToM -
tomimidi
tag
válasz
Pizzafutar #4 üzenetére
Sziasztok!
Beszéltem már a programozóval, de gyakorlatilag fogalma sincs, hogy hol ''szivároghat'' el a memória. A program logjából sajnos nem derül ki. Kb. 1 hét alatt jut el arra a pontra,hogy feladja magát a progi, de mindig más hibaüzenettel.
Ha jól tudom Visual Basicben fejleszti a programot.
Most már olyan is előfodult, hogy felgyülemlettek a lejárt hirdetések (több mint 1000 file) egy mappában, ami megint csak fagyást okozott, mert miután töröltem a mappát eltűnt az óránkénti fagyás.
Úgy látom marad a kilép és újra indít....
Fiúk. Köszönöm a tanácsokat. Jelzem a programozó felé, de nem sok reményem van.
:(
Üdv.
ToM -
tomimidi
tag
HellO!
Remélem valaki tud segíteni. Adott egy Win2K op.(sp4, HUN) képújság program fut egyedül a gépen a nap 24 órájában. Viszont hetente mindig megáll valami hibával, ami a memória elfogyására vezethető vissza és megbolondul. A program logjából csak annyi látszik, hogy 52%-ra zuhan a fizikai memória mérete és már nem tudja felolvasni a következő hirdetési fájl.
Na már csak azt kéne kiderítem, hogy hol folyik el a memo. Van valakinek ötlete?
Mivel a futó progam képe folyamatosan adásban van, ezért a matatás kizárt, valami log megoldásra goldoltam, ahol a rögzített log fájl kiértékelhető egy másik gépen.
Mindenféle segítséget előre is köszönök!
Üdv.
ToM
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- EAFC 25
- BIOS frissítés
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest