Hirdetés
Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
köszönöm szépen a segítséget, remélem beválik.
-
h.adam.92
őstag
Hali mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy 1x még elvittem a gépet szereldébe
és miután hazahoztam a gépem (procim:Intel Core 2 Duo E6320) néha beakadt kb 2 percenként fél v negyed másodpercre. Ez így önmagában annyira nem is zavart, csak én általában fps játékokkal játszok és ott nagyon zavar. megnéztem CPU_Z-ben csak egy magot jelzett. Pedig ha jól látom az a procim neve, hogy core 2 duo. Csak mostanában kezdtem el vele komolyabban foglalkozni és igaz, hogy már akkor vissza kellett volna vinnem, mert lehet, hogy ott csináltak vele valamit, nem tudom. Mivel már nem mehetek vissza 3-4 hónap múlva, hogy elk*rtátok a procim csináljátok meg és én nem fizetek érte, ezért kérek itt a PH-n segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen széket vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Garmin topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és miután hazahoztam a gépem (procim:Intel Core 2 Duo E6320) néha beakadt kb 2 percenként fél v negyed másodpercre. Ez így önmagában annyira nem is zavart, csak én általában fps játékokkal játszok és ott nagyon zavar. megnéztem