Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
KisBundi #110 üzenetére
mivel nem üzletszerüen ''kéjelegsz''
ezért nincs harag..
tegnap találkoztam az első olyan procival,amit nem tudtam megcsinálni..
egy 754-es 2600+-os sempron, belső lába úgy tört le, hogy a forrpont is odalett, megkerestem a láb ''gyökerét'' kb.:0.05mm-es kis pont!!! erre van ponthegesztve az 1mm-es forrpont, és arra a 0.2mm-es láb. sajnos ezt már nem lehet megoperálni.. R.I.P
Jótanács! Ha valakinek véletlenül elhajlik a procilába valamilyen okból kifolyólag, ne próbálja meg visszahajlítani, mert az egész proci használhatatlanná válhat, amint sikerül letörnie a forrpontot, ha a forrpont megmarad akkor 100%-osan lehet javítani a procit. Akinek eddig ilyen hajlításból megmaradt a láb a prociján, annak nagy mákja volt..
(itt persze nem a 0.5mm-es elhajlásról van szó..)
Keressetek nyugodtan priviben, mailen, telefonon, msn-en megololdjuk a problémát a lehető leggyorsabban!
Jó hétvégét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest