Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Szerintem meg van a baj... alaplap... A winyó melegvolt tehát kapott ármot, ram biztos jó, videókari csak nem ment tönkre, proci hideg.... 1 óra után sem volt semmi aktivitás, ebből arra következtetek hogy alaplap totálisan tönkrement.... ez van..
-
G.A.
aktív tag
Hali all!
Épp most rakom össze 3. gépet és akadt egy kis probléma... Pontosabban nem tudom mi lehet a baj. Az a helyzet hogy a ''szemét''/maradék alkatrészből rakom össze a 3. gépet és nem megy... kapja az áramot mintha bekapcsolna power led on de proci mintha nem dolgozna semmi hang csak venti.... Hagytam 1 órát menni hátha aksi merült le (fél éve nem volha használvan az alaplap..). Akövetkező a konfi: valamilyen MSI 845ös chipset, 1,6Ghz P4 400Mhz, 2x 512M + 256MB RAM 400, 333, 266Mhzvel, 40Gb Samsung 5400rpm winyó, TNT264M videókari, 52x CD olvasó azt kész szal egy átlagos pc.... RAM az bizt ok hisz ebben a gépben volt, amivel most írok... Videókari 2 hónapja ment, cpu eddig ment 5 hónapja, volt kis pin sérülés meghajlott de nem tört le.. alaplap régi és hang az halott....cd olv az oks 2 hete próbáltam... Ha proci hibás azt honnan ismerem fel? a gép eggyáltalán nem indul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest